logo

Overal lekker slapen

logo
Overal lekker slapen

Als je een kleintje hebt is het soms lastig om uitstapjes te plannen. Je kindje kan niet overal gemakkelijk slapen en je wil ook niet met een huilende baby op stap. Sommige kinderen kunnen goed in de kinderwagen slapen maar er zijn ook veel kinderen die dit niet doen. Deze baby’s hebben echt even een afgeschermd plekje nodig en pas dan komen ze helemaal tot rust.

Het belangrijkste waar je op moet letten met het kopen van een campingbedje is de veiligheid. Je moet hiervoor letten op de stabiliteit van het bedje. Je kindje kan veel bewegen en het bedje moet niet zomaar omvallen.

Comfortabele en handige campingbedjes
Er zijn veel verschillende campingbedjes. Er zijn campingbedjes met wieltjes, met een dakje en ze zijn er ook opvouwbaar. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je kindje permanent in een campingbedje slaapt maar ook voor een paar keer op reis moet het een goed bed zijn. Ik heb onder andere gezocht naar informatie over Deryan producten. Deryan biedt unieke baby en kinderbedjes aan die je overal mee naar toe kunt nemen. De reiswiegjes zijn in een paar seconde in- of uitgeklapt en ze nemen bijna geen ruimte in beslag. Je kunt zo’n opgevouwen bedje zelfs in één hand dragen.

Veiligheid Deryan bedjes
Als je op zoek bent naar een reiswiegje voor je baby dan staat veiligheid natuurlijk voorop. De bedjes van Deryan zijn ontzettend veilig omdat ze stabiel zijn. Ook zijn ze gemaakt van brandwerend materiaal en zijn ze 50% UV bestendig. In het campingbedje van Deryan ligt een matras dat goed ventileert. Ook beschermen de bedjes je kindje tegen insecten met het gaas dat er om heen zit. Je kunt hiermee met een gerust hart je kindje overal lekker laten slapen.

 

Bron afbeelding

Comments are closed.

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes