logo

Een bijtring als uniek kraamcadeautje

logo
Een bijtring als uniek kraamcadeautje

Wanneer komt het eerste tandje door?
Bij sommige baby’s komt het eerste tandje na een half jaar door en bij andere baby’s pas met de eerste verjaardag of zelfs nog later. Hoe kan dat? Betekent dit iets? Waarschijnlijk is het enkel en alleen een erfelijk kwestie. Wanneer het eerste tandje doorkomt, kan het zijn dat de baby pijn in het mondje krijgt en slecht slaapt. Misschien huilt hij of zij wat meer en soms zie je rode wangetjes.

Geef je baby een leuke bijtring.
Een speciale speen of een bijtring kan dan helpen om de spanning op de kaakrand te verminderen. Geef de baby een bijtring om op te sabbelen en mee te spelen. Het eerste bijten zal vanzelf beginnen. Een bijtring is functioneel en het ultieme cadeautje voor een baby. Stop een bijtring in het kraampakket of verras de baby er zomaar mee.

Een bijtring als speciaal kraamcadeautje
Inmiddels zijn er veel soorten bijtringen op de markt gebracht. Van de simpele ronde bijtring tot allerlei ringen met speeltjes eraan. Er zijn ook bijtringen in andere vormen zoals in de vorm van een sleutel, een kroontje of een ander voorwerp. Een bijtring is een leuk kraamcadeautje om aan de baby te geven. Inmiddels zijn er honderden verschillende bijtringen ontworpen door alle grote speelgoedmerken en producenten van babyartikelen. Er is aanbod genoeg om een gerichte keuze voor een bijtring te maken.

Waterkoeling in de bijtring
Je hebt bijtringen verstopt in een knuffel van katoen, in een rammelaar, of bijtringen met speciale waterkoeling in de ring. Bijtringen van gummimateriaal of ice-gel in talloze kleurtjes en figuren. Bijtringen die je in de koelkast kunt leggen om te verkoelen. Een bijtring is een dankbaar cadeautje dat vaak jaren later nog een nostalgische waarde heeft. De bijtring wordt dan een aandenken aan de vroegere babytijd, een persoonlijke bijtring om nooit meer te vergeten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes