logo

Fijne kerstdagen met je baby

logo
Fijne kerstdagen met je baby

Het is zover: je eerste Kerstmis met je baby. Dat is natuurlijk een mijlpaal die je uitgebreid wilt vieren. Je kunt natuurlijk een ‘Mijn eerste Kerst’-bal in de boom hangen, maar er zijn nog andere manieren om deze Kerst bijzonder te maken.

Speciale versiering
Versier de kinder- of wipstoel van je kindje met kleurrijke en glanzende slingers. Laat het eetgedeelte natuurlijk vrij en zorg er ook voor dat je kindje de versiering niet in het mondje kan stoppen. Natuurlijk koop je voor de gelegenheid een speciaal kerstserviesje voor het kerstontbijt en -diner.

Mooie kleertjes
Daarnaast koop je voor de eerste Kerst natuurlijk ook een mooi jurkje of pakje voor je baby. Omdat kleertjes vies kunnen (en mogen) worden, is het verstandig een extra setje bij de hand te houden. En vergeet niet om een mooi slabbetje met tekst erop aan te schaffen.

Pas op… kaarsen
Kan je kindje al lopen of kruipen, dan is het verstandig om kaarsen en breekbare kerstornamenten buiten bereik van je kindje te houden. Zet kaarsen liefst op een hoge tafel en hang de kerstballen niet te laag in de Kerstboom. En vergeet niet om je kindje iets te geven waar hij of zij wel mee kan spelen. Er zijn bijvoorbeeld Kerststalletjes van Duplo of Lil’ People verkrijgbaar waar je kindje met veel plezier mee zal spelen.

Lekker eten
Eet je kleine al met de pot mee? Geef je kindje dan ook een lekker kerstdiner. Vlees, zoals kalkoen en kip, kun je makkelijk klein snijden, net als vis (wel de graatjes goed verwijderen). En een paar sperziebonen met appelmoes gaan er natuurlijk ook wel in.

Fijne Feestdagen!

Comments are closed.

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes