logo

Maak zelf een cadeau voor de baby

logo
Maak zelf een cadeau voor de baby

Het is leuk om je kind iets te geven wat persoonlijke waarde heeft.

Een borduurwerk voor de baby

Ben je zelf creatief dan zul je graag iets voor je baby willen maken. Dat kan een gebreid truitje zijn of een geboortelap met de naam en geboortedatum en andere geboortegegevens van jouw baby. Misschien naai je liever, dan kun je een trappelzak naaien of van patchwork een boxkleed maken, of een dekbedovertrek. Er zijn legio mogelijkheden om iets te maken voor je kind. Misschien wil je liever een slab naaien, of de eerste knuffel.

Heb je er een hekel aan om zelf creatief te zijn? Wacht dan op een zelfgemaakt cadeau of liever, geef een hint of vraag er om aan je ouders, je oma of je zus. De één vindt het leuk om sokjes te breien. De ander heeft een lap stof over en maakt een schattig jurkje. Een broer maakt een houten beer om op te hangen in de kinderkamer en misschien maakt die tante die zo goed kan schilderen wel een stilleven van speelgoed. Zeg het met creativiteit!

Een zelfgemaakte herinnering

Iets zelf maken is duurzaam en bovendien een bijzondere herinnering, wanneer je het later terugvindt of wanneer je ernaar kijkt als je ouder bent. Bedenk vandaag nog iets wat jij kan maken en maak het volgende cadeau eens zelf. Je zult versteld staan van de leuke reacties. Mensen waarderen het, wanneer je iets moois weet te maken en daar speciale aandacht, tijd en energie in steekt. Zo’n cadeau is extra waardevol.

Een fotoboek, een spelletje, een versierde handdoek, een kraampakket met tien zelfgemaakte artikelen voor de baby. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zelf maken. Ga er eens even voor zitten en vraag je af wat is jouw talent? Verras de volgende baby met een zelfgemaakt cadeau van zijn tante, oom of nicht.

Maak eens een cadeautje zelf voor een baby in jouw vrienden – of familiekring.

bron foto

Comments are closed.

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes