logo

Met het hele gezin naar de camping

logo
Met het hele gezin naar de camping

Kindvriendelijke campings in Europa

Voor sommigen voelt het als een belemmering om met een kleine een vakantie te boeken, maar de faciliteiten zijn op de meeste campings prima geregeld. Je kunt gerust met je baby een vakantie boeken in Europa. Er zijn verschillende landen te vinden met campings die specifiek gericht zijn op gezinnen met jonge kinderen. Je kunt bijvoorbeeld een kindvriendelijke camping boeken in Frankrijk of Italië.

Kamperen aan het Gardameer

Boek een camping in Italië wanneer je een liefhebber bent van zon en water. Je kunt terecht op een camping als Bella Italia. Dit is een echte gezinscamping waar je kleine kinderen uitstekend mee naar toe kunt nemen. Wat dacht je van waterpret in het peuterbad? Ook kun je op deze plek prima met je kinderwagen wandelen. Je bent dicht in de buurt van het strand en ook het Gardameer is altijd dichtbij.

Kamperen in Toscane

Er zijn ook diverse campings in Toscane te vinden waar je prima met je kleine naar toe kunt gaan op vakantie. Park Albatros is een prachtige vier sterren camping die erg kindvriendelijk is. Het is een mooie en complete camping. Ook Le Pianacce is zeker aan te bevelen. De camping is voorzien van een schitterend zwembad en natuurlijk ligt de camping in een prachtige omgeving.

Kamperen in het zuidwesten van Frankrijk

Ook in Frankrijk kun je uitstekend terecht voor een camping met je kleine kinderen. Camping Duravel ligt in het zuidwesten van Frankrijk. Je kunt er optimaal genieten van een milde en aangenaam klimaat. Gedurende de zomermaanden is er een kinderanimatieteam aanwezig die je kids zullen vermaken. Er is ook een speciaal zwembad te vinden voor de allerkleinsten op deze camping. De camping kun je gemakkelijk en snel online boeken.

Comments are closed.

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes