logo

Je eerste Moederdag of Vaderdag

logo
Je eerste Moederdag of Vaderdag

De eerste keer is meestal het meest bijzonder. Dat geldt ook voor de eerste Moederdag die je mag vieren als kersverse mama. Het is echt een dag om even stil te staan bij die kleine in de wieg en wat dat allemaal voor jou verandert heeft. En deze dag mag je als nieuwe mama ook zeker in het zonnetje worden gezet. Dat geldt natuurlijk ook voor papa op zijn eerste Vaderdag.

Uitgebreid vieren
Zo’n bijzondere dag mag je natuurlijk uitgebreid vieren met een ontbijtje op bed, brunch of zelfs een dagje weg – helemaal als je al weer bent herstelt van de bevalling. Veel pretparken en dierentuinen bieden namelijk op Moederdag een gratis entree voor mama’s. En als kersverse mama mag je daar zeker van profiteren. Zo maak je van je eerste Moederdag (of Vaderdag, net wat er eerder komt) meteen een heel bijzondere herinnering met veel foto’s uiteraard!

Bijzonder cadeautje
Omdat je baby zelf nog geen cadeautje kan maken of kopen, moet natuurlijk papa of mama dat doen. Geef eens een bijzonder cadeau aan elkaar door bijvoorbeeld een voet- of handafdrukje van je baby te maken in klei of gips. Er zijn zelfs speciale knutselkits verkrijgbaar waarmee je eenvoudig een voet- of handafdruk kunt maken. Een ander bijzonder cadeau is een bedeltje van een kindergezichtje met de naam en geboortedatum van jullie kleine of een medaillonnetje met een foto erin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes